2016 Yeni Yılınız Kutlu Olsun

2016 Yeni Yılınız Kutlu Olsun
2

wordpress-kutlama

Merhaba; 2016 yeni yıla girmeye çok az bir zaman kaldı. Blog ve Web siteme destek vererek beni onurlandıran tüm dost ve arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. 

 
2016 yılının Blogger için yeni bir doğuş olacağını düşünüyorum.Umarım bu düşüncelerimde yanılmamışımdır. Yarın bir gün Blogger’u bir Wordpress blog gibi görürseniz sakın şaşırmayın. 
 
Blogger için hiçbirşey yapılmamış gibi görülse de, Şablon kodlarında, Web yönetici araçlarında ve veri işaretle hizmetinde birçok yenilikler yapıldığını görüyoruz. 
 

Bu değişimler boşuna değildir. Bizlere henüz açıklanmayan bir projenin alt yapısı olabilir. Gelişmeleri bekleyip göreceğiz. Siz de görüşlerinizi, düşündüklerinizi yorum yazarak belirterek, bu gelişimi hızlandırabilirsiniz.

2016 yılının huzurlu, barış ve sağlıklı geçmesi dileklerimle..

Adnan GÜNEY

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_end_m
    BEĞENDİM
  • 0
    alki_
    ALKIŞ
  • 0
    _a_kin
    ŞAŞKIN
  • 0
    k_t_
    KÖTÜ
  • 0
    berbat
    BERBAT

1959 yılında Samsunda doğdu. 1989-2005 Yılları arasında Temsa, Mitsubishi, Sabancı Holding grubunda Otomotiv, Bilgi işlem ve Yazılım bölümlerinde Müdür olarak çalıştı. Adnan Güney, şu anda, Network Dizayn Yazılım ve Tasarım koordinatörü olarak çalışmalarına devam etmekte. Ayrıca Blogger, Wordpress, Tumblr, Google sites gibi alanlara ilgili olup, uzun yıllardır SEO ve Alexa üzerinde çalışmakta.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. Adnan Bey Yeni yılınızı Kutlar Yüce Allah’tan Hepimiz için sağlık ve afiyet diliyorum. Yapmış olduğumuz tüm projelere liderlik ettiğiniz için ben ekibimiz adına teşekkürü borç biliyorum. 2016 Yılında yapacağımız projelerde umarım çalışmalarımızı daha ileriye taşıyacağız mutlu yıllar.

    • 2 Ocak 2016

      Fatih bey çok teşekkür ederim. 2016 yılının sağlık ve huzur içinde geçmesi dileklerimle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir