Web Siteniz Mobil Uyumlu mu?

Web Siteniz Mobil Uyumlu mu?
0

21 Nisan’dan sonra, Google arama’daki sıralama sonuçları, Google’un daha fazla cep dostu olması sonucu etkisini göstermeye başlayacak. Mobil uyumluluk test aracı ile sitenizi tekrar kontrol edin. Siteler için geçerli olan Mobil Uyumluluk değişikliği dünya genelinde tüm dillerde yapılan mobil aramaları etkileyerek, Google Arama sonuçları üzerinde büyük etki sahibi olacağına kesin gözüyle bakabilirsiniz. Kullanıcılar, cihazları için optimize edilmiş, alakalı ve yüksek kaliteli arama sonuçlarına ulaşabilmesi için, ………..blogspot.com.tr site ve diğer sitelerinizin bu değişikliğe hazır olup olmadığını bir kez daha kontrol etmek için ;
Mobil uyumluluk testi yapın

"Sitem zaten mobil cihazlar için optimize edilmiş. Bir şey yapmam gerekiyor mu?

Mobil cihazlar için optimize edilmiş bir siteniz zaten varsa bile, biraz vakit ayırıp Mobil Uyumluluk Testi aracını kullanarak sitenizin sayfalarını tekrar kontrol edin. Ayrıca, mobil cihazlar üzerinden daha fazla para kazanmaya yönelik en iyi uygulamaların ele alındığı AdSense Birden Çok Ekran Uygulama Kılavuzu'nu da inceleyin.

Sitem mobil uyumlu değil. Sitemi mobil uyumlu hale getirmeye nasıl başlarım?

Mobil uyumlu siteler kılavuzu başlamanız için size yardımcı olabilir. Diğer yandan, Web Yöneticisi Araçları hesabınıza giriş yapıp Mobil Kullanılabilirlik Raporundan yararlanarak siteleriniz genelindeki mobil kullanılabilirlik sorunlarının tam bir listesini görebilirsiniz. Ayrıca AdSense Birden Çok Ekran Başlangıç Kılavuzu'nu inceleyebilir ve destek almak için Web Yöneticisi Merkezi Forumlarında soru yayınlayabilirsiniz."

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_end_m
    BEĞENDİM
  • 0
    alki_
    ALKIŞ
  • 0
    _a_kin
    ŞAŞKIN
  • 0
    k_t_
    KÖTÜ
  • 0
    berbat
    BERBAT

1959 yılında Samsunda doğdu. 1989-2005 Yılları arasında Temsa, Mitsubishi, Sabancı Holding grubunda Otomotiv, Bilgi işlem ve Yazılım bölümlerinde Müdür olarak çalıştı. Adnan Güney, şu anda, Network Dizayn Yazılım ve Tasarım koordinatörü olarak çalışmalarına devam etmekte. Ayrıca Blogger, Wordpress, Tumblr, Google sites gibi alanlara ilgili olup, uzun yıllardır SEO ve Alexa üzerinde çalışmakta.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir