iPhone ile Altyazılı Dizi ve Film İzleyin!

iPhone ile Altyazılı Dizi ve Film İzleyin!
0

Yazılımında çok katı kuralları olan Apple kurallarına uyulmasını cok sıkı denetlediği için Android multimedya içerikleri iPhone üzerinde oynatmak çok sıkıntılı oluyor.iPhone üzerinden altyazılı video izlemek istiyenler nasıl yaparsınız hep birlikte öğrenelim.

İlk yapmanız gereken bir video oynatıcı uygulama indirmemiz gerekiyor.VLC‘nin iOS versiyonunu tavsiye ediyorum.Vlc indirdiğiniz İtunes yüklenmiş bilgisayarınıza iPhone’u bilgisayara kablo ile bağlayıp iTunes‘u açmanız gerekiyor.. iTunes’u açtınız ise soldaki menüden “Uygulamalar“ı seçip bu sayfanın aşağısında indiğinizde dosya paylaşma izni olan uygulamaları görmelisiniz.

VLC’ye tıkladığınızda dosya paylaşma izni olan uygulamaları göreceksiniz.Sağ alttaki dosya ekle tuşuna bastıktan sonra açılan pencereden izlemek istediğiniz video dosyanız ve .srt uzantılı altyazı dosyanız seçin .İtunes bu dosyaları iPhone ‘unuza yükledikten sonra artık alt yazılı olarak dizi yada film,videolar izleyebilirsiniz.

Burada izlediğiniz videoda alt yazıda Türkçe karakter sorunu ortaya çıkarsa VLC ayarlarından alt yazı kodlamasını ISO-8859-9 olarak değiştirin.

 

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_end_m
    BEĞENDİM
  • 0
    alki_
    ALKIŞ
  • 0
    _a_kin
    ŞAŞKIN
  • 0
    k_t_
    KÖTÜ
  • 0
    berbat
    BERBAT

Cum.unv.elektronık mezunu gultasarim.com kurucusu ve editörü ayrıca Wordpress,Blogger,Tumblr,Google Sites,Sosyal Medya ,Seo alanlarda profesyonel çözümler üreticisi.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir