Windows 10 için yarın önemli bir güncelleme yayınlanacak

Windows 10 için yarın önemli bir güncelleme yayınlanacak
0

Microsoft, yarın yayınlayacağı önemli güncelleme ile Windows 10‘da bulunan hataları giderecek.

 

Windows 10 kullanıcıları için yarın yayınlanacak yeni yamatoplu güncelleştirmeleri içeriyor. Yarın yayınlanacak bu önemli güncelleme, hem güvenlik hem de güvenlikle ilgili olmayan düzeltmeleri içerecek ve özellikle Windows’taki bir dizi güvenlik açığını giderecek. Özellikle güvenlikten endişe eden Windows kullanıcılarının mümkün olan en kısa zamanda bu güncellemeyi yüklemeleri kritik önem taşıyor.

Microsoft2 Ekim tarihinde Windows 10 için bir güncelleme yayınlamıştı. Fakat bu güncellemede kullanıcı kitaplıklarındaki dosyaları potansiyel olarak silen önemli bir hata keşfettikten birkaç gün sonra şirket, güncellemeyi geri çekmişti ve daha sonra ise kasım ayında tekrar yeni bir güncelleme yayınlamak zorunda kalmıştı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_end_m
    BEĞENDİM
  • 0
    alki_
    ALKIŞ
  • 0
    _a_kin
    ŞAŞKIN
  • 0
    k_t_
    KÖTÜ
  • 0
    berbat
    BERBAT

1959 yılında Samsunda doğdu. 1989-2005 Yılları arasında Temsa, Mitsubishi, Sabancı Holding grubunda Otomotiv, Bilgi işlem ve Yazılım bölümlerinde Müdür olarak çalıştı. Adnan Güney, şu anda, Network Dizayn Yazılım ve Tasarım koordinatörü olarak çalışmalarına devam etmekte. Ayrıca Blogger, Wordpress, Tumblr, Google sites gibi alanlara ilgili olup, uzun yıllardır SEO ve Alexa üzerinde çalışmakta.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir