Hakan Muhafız İkinci Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı

Hakan Muhafız İkinci Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı
0

Netflix‘in ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız‘ın bu yıl içinde yayınlanacak ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı.

Türkiye’de çekilen ilk Netflix Original yapımı olan Hakan: Muhafız, geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan ilk sezonu ile hem Türkiye’de hem de dünyada büyük beğeni toplamış, milyonlarca Netflix kullanıcısı tarafından keyifle izlenmişti. Dizinin bu yıl yayınlanacak ikinci sezonundan ilk fragman, sürpriz oyuncuyla birlikte yayınlandı.

Hakan: Muhafız’ın ilk sezonunun başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur yer almıştı.

 
 

İkinci sezonda Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi sevilen oyuncuların da diziye katılacağını zaten biliyorduk. Fakat yayınlanan fragman, bir Yeşilçam efsanesi olan Cüneyt Arkın’ın da ikinci sezonda Hakan: Muhafız’da yer alacağını göstermiş oldu.

Netflix, 190’dan fazla ülkede gösterime giren Hakan: Muhafız’ın daha ilk sezonu yayınlanmadan ikinci sezonunun geleceğini duyurmuştu. Yapılan açıklamalarla 3. ve 4. sezonunun de geleceği duyrulan Hakan: Muhafız’ın ilk sezonu, yayınlandıktan sonraki ilk 4 haftada 10 milyon izlenme barajını aşmıştı.


Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_end_m
    BEĞENDİM
  • 0
    alki_
    ALKIŞ
  • 0
    _a_kin
    ŞAŞKIN
  • 0
    k_t_
    KÖTÜ
  • 0
    berbat
    BERBAT

1959 yılında Samsunda doğdu. 1989-2005 Yılları arasında Temsa, Mitsubishi, Sabancı Holding grubunda Otomotiv, Bilgi işlem ve Yazılım bölümlerinde Müdür olarak çalıştı. Adnan Güney, şu anda, Network Dizayn Yazılım ve Tasarım koordinatörü olarak çalışmalarına devam etmekte. Ayrıca Blogger, Wordpress, Tumblr, Google sites gibi alanlara ilgili olup, uzun yıllardır SEO ve Alexa üzerinde çalışmakta.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir