Paint.Net 4.06 Ücretsiz Resim Editörü

Paint.Net 4.06 Ücretsiz Resim Editörü
4

Web site ve Blog’unuzun Site başlık resmi, Arka plan resmi, Banner, Logo, Transparan resim ve çeşitli Efek araçlarını kullanabileceğiniz Paint.Net, v4.06 ücretsiz Resim Editör aracı. Paint.NET, Bilgisayar işletim sisteminde kullandığınız Windows Paint proğramının daha fazla geliştirilmiş formatı ile kullanıcıya ücretsiz verilen resim düzenleme editör proğramıdır.

Paint.NET programını kurduğunuzda kullanıcı arayüz dili İngilizce olarak karşımıza çıkıyor. Ancak Paint.NET proğramını kurduktan sonra aşağıda vereceğim diğer proğramı da kurduğunuzda Türkçe olarak kullanabileceksiniz. Paint.NET ücretsiz bir proğram olmasına rağmen çok fazla seçeneği sizlere sunuyor. Resimlerinizi istediğiniz gibi tanzim edebileceğiniz ücretsiz bir resim editörü. NOT: Programın kurulum ve çalışması için işletim sisteminizde, NET Framework 4.5 yüklü olması gerektiğini unutmayın.

Lisans: Ücretsiz
İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP/Win8.1/Win10
Üretici: Paint.NET

Paint.NET ücretsiz resim editör proğramı için yardıma ihtiyaç duyarsanız yukarıdaki üretici linkini açın. İstediğiniz konuda yardım bilgilerine ulaşın. Önce Paint.NET proğramını indirip kurun. Sonra Proğramı Türkçe çeviri yapacak proğramı indirip kurun ve proğramı menü çubuğu sağ üst kısımdan güncelleyin.

Kurulum :

1. Paint.NET İndir , Alternatif Kurulum Paint.NET

2. Paint.NET Türkçe çeviri İndir

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_end_m
    BEĞENDİM
  • 0
    alki_
    ALKIŞ
  • 0
    _a_kin
    ŞAŞKIN
  • 0
    k_t_
    KÖTÜ
  • 0
    berbat
    BERBAT

1959 yılında Samsunda doğdu. 1989-2005 Yılları arasında Temsa, Mitsubishi, Sabancı Holding grubunda Otomotiv, Bilgi işlem ve Yazılım bölümlerinde Müdür olarak çalıştı. Adnan Güney, şu anda, Network Dizayn Yazılım ve Tasarım koordinatörü olarak çalışmalarına devam etmekte. Ayrıca Blogger, Wordpress, Tumblr, Google sites gibi alanlara ilgili olup, uzun yıllardır SEO ve Alexa üzerinde çalışmakta.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (4)

  1. 15 Ağustos 2015

    Harikasınız…

  2. 3 Eylül 2015

    Adan Bey kısa süre önce tesadüfen bir yazınıza denk geldim o kadar ilgimi çekti ki neredeyse tüm paylaşımlarınızı okudum diyebilirim. Kanalınızdaki video da izledim ama bana pek artısı olmadı çünkü o yazılım elimde yoktu. keşke paylaşıp indirme bağlantısı verseydiniz.

    • Ali bey merhaba, yorum için çok teşekkür ederim. Yukarıda yazılan makalede Kurulum’un altında 1. İngilizce kurulum olan program, 2. İngilizce kurulumu Türkçe’ye çeviri yapan Program için linkler mevcut. Bu linklerden indirip kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir