IObit Uninstaller Ücretsiz Program Kaldırma Yazılımı

IObit Uninstaller  Ücretsiz Program Kaldırma Yazılımı
0

bilgisayarınızda istenmeyen programlar ve klasörleri, hızlı ve kolay bir şekilde kaldırmanıza yardımcı olacak, Program Kaldırıcılar kategorisinde yer alan ve oldukça kullanışlı IObit Uninstaller 6.3.0.17 yazılımı’nı bilgisayarınıza ücretsiz indirip çalıştırıp, kullanabilirsiniz.

 

 

Ücretli olarak sunulan program kaldırma yazılımlarından hiçbir eksiği bulunmayan IObit Uninstaller 6.3.0.17 geliştirilmiş özellikleriyle bilgisayarınızda istenmeyen programları ve klasörleri, hızlı ve kolay bir şekilde kaldırmanıza yardımcı olabilen ücretsiz bir araçtır.

 

 

PC bakım ve onarım yazılım alanında, önemli ürünleri kodlayan IObit, güvenli program kaldırma uygulaması Uninstaller 6’nın güncellenmiş son sürümüdür.

IObit Uninstaller 6 önceki sürümlerinden daha geniş ve güvenli program kaldırma seçenekleri sunuyor.

Bunlardan en önemlisi Microsoft’un Windows işletim sistemi için yayınladığı KB ön ekli güncellemeleri de kaldırabiliyor olması. Bilindiği gibi KB ön ekli güncellemeler bazı PC’lerde uyumsuzluk yapıyor ve sistem kararlılığını bozabiliyor, IObit Uninstaller 6 bu sıkıntıyı kökünden kaldırabilecek yeni yeteneklerle donatılmış.
Boyut:13.35 MB
İşletim Sistemi:Win7/Vista/WinXP/Win2000
IObit Uninstaller Ücretsiz Program Kaldırma Yazılımını kendi resmi web sitesinden indirebileceksiniz. Ancak IObit’in birlikte çalıştığı bir web sitesine yönlendirileceksiniz. Partner olarak çalışan bu web sitesini açtığınızda zaten tanıyacaksınız. Proğramı bilgisayarınıza indirin kurun ve gönül rahatlığı ile kullanın.IObit Uninstaller 6.3.0.17 İNDİR
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_end_m
    BEĞENDİM
  • 0
    alki_
    ALKIŞ
  • 0
    _a_kin
    ŞAŞKIN
  • 0
    k_t_
    KÖTÜ
  • 0
    berbat
    BERBAT

1959 yılında Samsunda doğdu. 1989-2005 Yılları arasında Temsa, Mitsubishi, Sabancı Holding grubunda Otomotiv, Bilgi işlem ve Yazılım bölümlerinde Müdür olarak çalıştı. Adnan Güney, şu anda, Network Dizayn Yazılım ve Tasarım koordinatörü olarak çalışmalarına devam etmekte. Ayrıca Blogger, Wordpress, Tumblr, Google sites gibi alanlara ilgili olup, uzun yıllardır SEO ve Alexa üzerinde çalışmakta.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir